Mainos
Mainos

"Kaikki alkoi vitsistä" – hemmotelluille kissoille keksittiin oma viini

Yhdisvaltojen Denverissä sijaitseva yritys valmistaa kissojen viiniä, joka näyttää punaviiniltä. Siinä ei ole alkoholia, koska se on lemmikeille vaarallista.

Etkö jaksa lähteä ulos juhlimaan? Harmitteletko sitä, ettei rakas kissasi kuitenkaan pääse osalliseksi viikonlopun biletyksestä? Ongelmaan on nyt ratkaisu: kissojen alkoholiton viini.

Yhdisvaltojen Denverissä sijaitseva yritys valmistaa kissojen viiniä, joka näyttää tavalliselta viiniltä. Muuta yhteistä sillä ei tosin ihmisviiniin kanssa ole, sillä alkoholi on lemmikeille vaarallista.

Viineissä on kissanminttua, vettä ja ne on värjätty juurikasmehuilla.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Viiniä valmistava yritys, Apollo Peak, on nimetty omistajan kissan mukaan. 

– Kaikki alkoi vitsistä. Läpsäisimme etiketin tavalliseen viiniin, perustaja Brandon Zavala kuvaa Huffington Postille.

Pian hän kuitenkin havaitsi, että tuotteelle voisi olla kysyntää. Japanissa kissoille on jo oma viini, Nyan Nyan Nouveau, mutta se on tehty kissoille myrkyllisistä rypäleistä.

Zavalan mukaan eläinlääkärit ovat hyväksyneet hänen tuotteensa, mutta sitä ei tule käyttää, jos eläimellä on terveysongelmia. Esimerkiksi diabetesta sairastavalle kissalle kissaviini ei sovi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Eläinrakkaat voivatkin nyt juhlia yhdessä lemmikkinsä kanssa. Toisaalta kissojen luonteenpiirteet tuntien ne luultavasti nuuhkaisevat kissaviinilasia kerran – ja tönäisevät sen sitten tassullaan kumoon.

Tässä näppärä vinkki kissanomistajille:


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme