Mainos
Mainos

Kajaanin asuntomessujen rakennustyöt aikataulussa

Kuluva talvi on ollut Kainuun korkeudella suosiollinen rakentajille. Tämä näkyy myös ensi kesän asuntomessualueella Kajaanin Onnelassa, jossa rakennustyöt ovat edenneet vauhdilla.

Kajaanin keskustassa sijaitseva Onnelan asuntomessualue käsittää 21 omakotiasuntoa, 12 rivitaloasuntoa, 31 pienkerrostaloasuntoa ja erityisryhmille rakennettavaan Onnela-kotiin tulee 35 asuntoa. Messualueen vierailukohteita ovat myös rantasauna, maailman ensimmäinen kylmäkaraisukeskus ja uusittu Kesäniemen uimaranta.

Messuportit avataan heinäkuun 13. päivä. Asuntomessujen yhteydessä on järjestetty kainuulaisille suunnattu leikkimökin suunnittelu- ja rakennuskilpailu. 17 ehdotuksesta toteutettavaksi valittiin kuusi erilaista mökkiä, jotka saavat oikeuden olla esillä messualueella. Kesällä kilpailun kolme parasta palkitaan 5000 markan palkinnoilla.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme