Mainos
Mainos

Kajaanin asuntomessujen suunnittelukilpa ratkennut

Vuoden 2001 Kajaanin asuntomessuihin liittyvä pienkerrostalokorttelin suunnittelukilpailu on ratkennut. Kilpailuun osallistuneista kolmesta ehdotuksesta valittiin parhaiksi "Onnelan kukkuloilla" (Arkkitehtitoimisto Huttu-Hiltunen Oy, Oulu) ja "Onnelan pihat" (Arkkitehtitoimisto Juhani Romappainen Oy, Oulu).

Mikään ehdotuksista ei sellaisenaan ole valmis toteutuksen pohjaksi. Palkintolautakunnan mukaan Kajaanin asuntomessujen teema "Koti kaiken ikää" toteutuu ehdotuksissa yleensä huonosti. Esimerkiksi liikuntaesteisten kannalta suunnitteluehdotukset eivät olleet toimivia. Palkintolautakunta pitää mahdollisena korttelin jakamista kolmeksi tai neljäksi yhtiöksi, joilla on yksi yhteinen tai kaksi eri suunnittelijaa. Lautakunnan mielestä suositeltavaa on antaa tehtävä voittaneiden ehdotusten tekijöille.

Kilpailun järjestivät Kajaanin kaupunki, Suomen Asuntomessut, Pohjois-Suomen YH-Rakennuttajat Oy ja Skanska Pohjois-Suomi Oy.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot