Mainos
Mainos

Kaljaa ja tiskirätti äidille lahjaksi? Lue pahimmat mokat!

Äidin lahjominen äitienpäivänä mietityttää joka kerta ja välillä paketti voi mennä pieleen. Kanadalaiskysely listasi äitien hirveimmät lahjakokemukset.

Hajuvettä, kukkia, suklaata ja maistuva illallinen on varmasti mieleinen lahja monellekin äidille, mutta harva unelmoi oluesta tai roskalaatikosta.

Kanadalaisen Christian Children's Fund on Canada kysely keräsi kanadalaisäitien uskomattomimmat lahjakokemukset ja tietoa siitä, mitä äidit todellisuudessa toivovat.

Yllättävän moni, jopa 80 prosenttia vastaajista, haluaisi merkkipäivänään lahjaksi muita auttavia lahjoja, kuten hyväntekeväisyysjärjestön tuotteita.

– Äidit pitävät lahjoista, jotka tulevat antajan sydämestä. Hyväätekevät lahjat sanovat: olet auttanut minua, joten minä haluan nyt auttaa myös muita ja osoittavat, että antaja on kiitollinen, kypsä ja ajattelevainen, sanoo CCFC:n toiminnanjohtaja Mark Lukowski.

Kummallisimmat kanadalaisäitien saamat lahjat:

– Roskalaatikko
– Sammakko
– Ruohonleikkuri
– Auton lattiamatto
– Olutta
– Tiskiliinoja
– Reippaasti ylikokoiset verkkahousut
– Kortti, jossa lukee: "Olet aivan kuin äiti minulle"

Kysymys: Millainen on sinun kummallisin äitienpäivälahjasi?

Asiasta Suomessa uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme