Mainos
Mainos

Kalkkunoiden "kuolemantanssi" tallentui videolle – oudolle rituaalille ei mitään järkevää syytä

Kalkkunoiden outo "kuolemantanssi" herättää ihmetystä.

Kummalliseen näkyyn Bostonissa törmännyt mies sai taltioitua videolle kalkkunoiden erikoisen käytöksen. Jopa eläinasiantuntijat ovat pulassa yrittäessään saada selvyyttä lintujen outoon "tanssiin".

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Nämä kalkkunat yrittävät antaa kissalle sen 10. elämän", kuuluivat saatesanat käyttäjänimellä @TheReal_JDavis twiitanneen miehen videon yhteydessä.

"Epätavallista"

Video on kerta kaikkiaan kummallinen, ja herättänyt runsaasti ihmetystä. Vaikuttaisi siltä, että videolla parikymmentä kalkkunaa kiertää kuollutta kissaa ympäri kuin jotain outoa rituaalia suorittaen.

Erikoisen rituaalin perimmäinen syy on mysteeri, eivätkä edes eläinasiantuntijat tiedä, mikä on saanut kalkkunat käyttäytymään näin ihmeellisellä tavalla.

– Se on todellakin epätavallista, huippubiologi Debra Kriensky totesi New York Postille.

Krienskyn mukaan kiertely sinänsä ei ole epätavallista, sillä uroskalkkunat kiertelevät usein naarasta. Biologin mukaan oudoksi tilanteen tekee kuitenkin kalkkunoiden lukumäärä – ja kuollut kissa.

lähteet: The Sun, NY Post, Twitter

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme