Mainos
Mainos

Kammottava tapa herätä: Villieläin yllätti nukkuvan vanhuksen!

Miltä tuntuisi herätä tunnistamaton, karvainen eläin rinnan päällä? Myöhemmin kinjakuksi tunnistettu otus oli hiipinyt eläkeläisrouvan päälle nukkumaan. 

Mikä olisi ensimmäinen reaktiosi, jos herätessäsi tuntisit painavan, karvaisen otuksen nukkuvan rintasi päällä, eikä sinulla olisi lemmikkieläintä?

99-vuotias miamilaisnainen ainakin järkyttyi perinpohjin, ja niin järkyttyi myös yllättävä unikaveri. Tapausta hoitaneen eläinlääkärin mukaan molemmat heräsivät kiljuen unestaan ja myöhemmin kinkajuksi tunnistettu eläin pakeni ullakolle, mistä se lopulta pelastettiin.

Haluaisitko herätä tämä otus sylissäsi? Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.  

Kinkaju, eli kierteishäntäkarhu, elää Keski- ja Etelä-Amerikan sademetsissä, ja se on läheistä sukua pesukarhulle. Tämän vuoksi se voi olla vaarallinen, joten tilanne olisi voinut päättyä huonomminkin. Sekä eläin että eläkeläisrouva voivat kuitenkin tällä hetkellä hyvin. 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme