Mainos
Mainos

Kananmunia cocotte ja kylmäsavulohta

  • 4 kananmunaa
  • 1-1,5 dl kermaa
  • 2 rkl juustoraastetta
  • 80g kylmäsavulohta
  • ruohosipulia
  • suolaa ja valkopippuria

Sekoita kerma ja juustoraaste keskenään. Varaa neljä pientä kuppia ja aseta kylmäsavulohisiivut niiden pohjille. Riko munat yksitellen kuppeihin. Hienonna ruohosipuli ja yhdistä kermajuusto seokseen. Mausta munat suolalla ja pippurilla. Kaada kermajuustoseosta kuppeihin niin että keltuainen lähes peittyy. Paista cocottet uunissa noin 10min 190-asteessa.. Keltuaisen tulisi olla juokseva mutta lämmin. Nauti tuoreen leivän kera!

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot