Mainos
Mainos

Kantarelli-parmankinkku-bruschetta

  • 1 valkosipulinkynsi
  • oliiviöljyä
  • 300 g tuoreita kantarelleja
  • 0,5 hienonnettu sipuli
  • persiljaa, suolaa, mustapippuria
  • 80 g ohueksi leikattua parmankinkkua
  • 4 viipaletta maalaisleipää

Halkaise kantarellit pituussuunnassa ja paista pannulla hienonnetun sipulin kanssa, mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla persiljalla. Paahda maalaisleipä viipaleet ja hiero pintaan valkosipulia ja sivele ohuelti oliiviöljyä. Asettele leivän päälle parmankinkku viipaleet ja sienet. Tarjoile salaatin kanssa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme