Mainos
Mainos

Karhunvatukka- ja vuohenjuustosalaattia

4 annosta

  • salaattisekoitusta tai tuoretta pinaattia (tarpeeksi neljälle hengelle)
  • 1 dl tuoretta leipää leikattuna pieniksi kuutioiksi
  • ½ dl karhunvatukoita (tai mustikoita)
  • 200 g vuohenjuustoa
  • ½ dl rusinoita
  • 3 rkl paahdettuja vehnänjyviä
  • 2 pientä kevätsipulia
  • Vinegretti:
  • ¾ dl oliiviöljyä
  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl hunajaa
  • suolaa ja pippuria

Huuhtele salaatinlehdet. Leikkaa kevätsipulit ohuiksi viipaleiksi, sekoita salaatinlehtien kanssa ja asettele suurelle lautaselle. Asettele leipäkuutiot, marjat, juusto, rusinat ja paahdetut vehnänjyvät salaatin päälle. Sekoita vinegretin ainekset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada vinegretti salaatin päälle ennen tarjoamista.

Resepti: Tina Nordström

(Täydellinen päivä 24.4.2008)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme