Mainos
Mainos

Karitsanpotkaa

  • 4 karitsanpotkaa
  • 2 sipulia
  • ½ kokonainen valkosipuli
  • 1 laakerinlehti
  • 1 kanelitanko
  • 10 mustapippuria
  • 2 dl punaviiniä
  • n. 8 dl lihalientä
  • tilkka rypsiöljyä
  • suolaa

Kuori ja pilko sipuli. Kuullota padassa puolikkaan valkosipulin kera. Lisää joukkoon punaviini ja lihaliemi. Lisää myös pienessä maustepussissa tai siivilässä laakerinlehti ja mustapippurit sekä kanelitanko. Ruskista potkat kevyesti pannulla ja mausta ne runsaalla suolalla. Lisää liemeen hautumaan. Hauduta potkia joko uunissa 170°c:ssa noin 3 tuntia tai hellalla miedolla lämmöllä noin 2,5-3 tuntia. Kun luu irtoaa helposti lihasta, ovat potkat valmiit.

Tarjoa karitsan lisäkkeenä

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme