Mainos
Mainos

Karmiva hahmo teinitytön ikkunassa sai naapurin hermostumaan: ”Olen kyllästynyt pelkäämään”

Naapuri ei kestänyt enää jännitystä ja ilmoitti, ettei halua enää tuijotella ikkunan karmivaa hahmoa.

Amerikkalaisen teinitytön sisustus ei miellyttänyt naapuria, joka joutui ilta toisensa perään tuijottamaan ikkunan edessä seisovaa karmivaa hahmoa.

Kellie Burkhart jakoi Twitterissä kuvakaappauksen naapurinsa Burkhartin isälle lähettämästä viestistä. Viestiin naapuri liitti kuvan Burkhartin ikkunasta, jossa hämäräperäinen hahmo seisoo.

"Olen kyllästynyt pelkäämään tuota, mikä ikinä tuo onkaan lapsesi karmivassa ikkunassa", naapuri totesi.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka näky naapurista katsottuna on kieltämättä erittäin karmiva, ikkunan edessä seisoi todellisuudessa näyttelijä Jensen Acklesin pahvinen hahmo. Burkhart kun sattuu olemaan Acklesin tähdittämän Supernatural-sarjan suuri fani.

Burkhart kertoi Buzzfeed-sivustolle, ettei ole varma, kauanko naapuri oli kärvistellyt pelkojensa kanssa, mutta pahvimies oli ollut ikkunan edessä jo kuukausia.

– Ei ollut tietenkään tarkoitus pelotella naapuria, se oli vain paras paikka sille huoneessani.

Naapurin otettua asian puheeksi, tyttö on korjannut tilanteen.

– Se on vielä siellä, mutta naapurien vuoksi olen laittanut kaihtimet kiinni.

Myös muilla Twitter-käyttäjillä on ollut ongelmia samaisen pahvihahmon kanssa.

"Hah! Minulla on tuo sama pahvihahmo – se on parhaillaan sänkyni alla, koska koira ei lakannut pelästymästä sitä!" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minulla on sama pahvihahmo parhaillaan kirjahyllyn takana, koska se karmi siskoani." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Buzzfeed, Twitter

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme