Mainos
Mainos

Karpalokiisseli

  • 2 dl karpaloita
  • 4 dl vettä
  • n. 1 dl sokeria
  • 2,5 - 3 rkl perunajauhoja
  • n. 0,5 dl karpaloita

1. Surauta karpalot hienoksi soseeksi sauvasekoittimella tai vastaavalla.

2. Lisää joukkoon vesi ja sokeri. Maista makeus ja väkevyys lisää tarvittaessa jompaa kumpaa. Sekoita joukkoon myös perunajauhot.

3. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja anna pulpahtaa muutaman kerran. Sekoita joukkoon kokonaiset karpalot. Kaada laakean kulhoon. Ripottele pinnalle sokeria kuortumisen estämiseksi. Tarjoa haaleana kevytranskankerma- tai jäätelönokareen kanssa. Voit valmistaa kiisselin myös sopivaan voimakkuuteen laimennetusta karpalomehusta.

- Toim. Kati Nappa

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot