Mainos
Mainos

Karvainen kaveri yllätti uutisankkurin kesken suoran lähetyksen: "Mitä koira tekee studiossa?"

Jotkut tekevät mitä tahansa saadakseen oman hetkensä julkisuudessa. Aivan kuten tämä suloinen koira, joka ilmestyi venäläistelevision suoraan uutislähetykseen.

Musta koira teki televisiodebyyttinsä kesken venäläisen Mir24 TV:n uutislähetyksen, jossa ankkuri Ilona Linarte oli juuri ryhtynyt kertomaan katselijoille vakavista uutisaiheista. Nainen pelästyi silminnähden tunnettuaan liikettä jaloissaan, ja kun hän kääntyi katsomaan taakseen, hän näytti hämmästyvän vieläkin enemmän. 

– Minulla on täällä koira. Mitä koira tekee studiossa? Linarte kysyi ymmärrettyään tilanteen.

Koira ei suinkaan tyytynyt pysymään jaloissa, vaan ankkurin kauhuksi se nosti etutassunsa pöydälle ja yritti tavoitella sillä lepääviä papereita.

Videolta voit katsoa, miten uutislähetys todellisuudessa oikein sujui. 

– Pidän itse asiassa enemmän kissoista. Olen kissanainen, pelokkaan näköinen ankkuri kertoi yleisölle.

Myöhemmin kävi ilmi, että koira oli ollut vieraana toisessa studiossa, josta se oli karannut uutisstudioon. Jos ei muuta, niin yleisö sai ainakin vähän hupia vakavien uutisaiheiden lomaan. Ja koira tietysti oman hetkensä julkisuudessa.

Koirat osaavat olla melkoisia veijareita! Hauskalta videolta voit katsoa, mitä kaikkea koirat halutessaan oikein osaavatkaan tehdä. 


Lähde: Today

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme