Mainos
Mainos

Karvat lähtivät huonoissa oloissa – vaaleanpunainen koira etsii uutta kotia

Kennelin työntekijät toivovat kovia kokeneen koiranpennun löytävän itselleen rakastavan kodin. 

Tullessaan aamulla töihin, kalifornialaisen kennelin työntekijät näkivät ovella surullisen näyn. Kymmenen kuukauden ikäinen koira istui hylättynä kennelin ovella yhdessä kaksivuotiaan veljensä kanssa.

Tarkemmin koiriin tutustuttuaan työntekijöille selvisi, että koirat olivat erittäin huonossa kunnossa. Toisen koiran karvoitus oli lähtenyt kokonaan saaden aikaan vaaleanpunaisen vaikutelman. 

Edessä kaksi vaativaa tehtävää

Työntekijät totesivat nuoremman koiran kärsivän sikaripunkeista, jotka olivat vieneet sen karvat lähes kokonaan. Sikaripunkkeja esiintyy yleensä koirilla, joilla on kehittymätön tai heikentynyt immuunijärjestelmä. Ne auheuttavat voimakasta kutinaa ja kipua, mikä voi puolestaan johtaa karvanlähtöön ja ihovaurioiden syntyyn. 

Sikaripunkkien lisäksi molempien koirien todettiin kärsivän silmä- ja korvainfektioista. Asiaksi ja Artieksi nimetyt koirat ovat nyt päässeet asianmukaiseen hoitoon, ja hoidot näyttävät tehoavan hyvin. 

Kaksikolla on parantumisen lisäksi edessään toinenkin tehtävä. Heidän pitäisi löytää itselleen uusi, rakastava koti.

Tämä video on taas yksi todiste koirien älykkyydestä. 


Lähde: CatersNews

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme