Mainos
Mainos

Käsilaukkujen koti

Pieni sinkkunaisen koti Helsingissä on lämminhenkinen kolo, jota maustavat taide, ympäri maailmaa tuodut pienet ja vähän suuremmatkin matkamuistot sekä käsilaukut.

Vuode on alkovissa tilkkutäkin verhoamana ja lukuisten tyynyjen koristelemana. Hauska, avartava yksityiskohta on aukko keittiön ja alkovin välissä. Erilaisia itämaisia tyynyjä on kertynyt matkoilta ja niiden runsaat kuvioaiheet lisäävät kodikkuutta. Samantyyppisiä runsaita kuvioita on myös pöytäliinassa ja matossa.

"Modernien asuntojen henki ei sytytä minua, en voi asua sellaisessa. Lisäksi haluan korkeat ikkunat ja ikkunanlaudan sekä maiseman, jossa näkyy vähintään pieni pala ulkona kasvavaa puuta tai muuta luontoa."

Kodista löytyy huumoria ja intohimoa! Nimittäin intohimo kauniisiin laukkuihin! Niitä on kymmeniä ja osa niistä on esillä, osa kaappien kätköissä. Laukut ovat sisutuksen herkkupaloja.

(T.i.l.a. 3.1.2007)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme