Mainos
Mainos

Kaskinauriita ja pekonia 16.3.2000

toim.Kati Nappa

Lapissa Napapiirin molemmin puolin kasvatetaan kaskinauriita, jotka esikäsitellään, keitetään , tyhjiöpakataan ja höyrytetään kokonaisina tai kuutioina samalla lailla kuin perunoille on tehty jo vuosia.

Nauris on suomalaisille tuttu lähinnä kesänaposteltavana, mutta nyt siitä voi nauttia ympäri vuoden. Esikypsennetty nauris kypsyy nopeasti ja helposti pakkauksessaan, mikrossa, pannulla tai uunissa kokonaisena tai valmiskuutioina. Se soveltuu hyvin myös keittoihin ja pataruokiin ja vaikkapa sosekeiton ainekseksi.

Pekoniin kietaissut kaskinauriit

esikypssennettyjä kaskinauriita
1 pekoniviipale/nauris
Kietaise pekoni tai lämminsavukylkiviipale nauriin ympärille. Nosta mikronkestävään uuniin ja kypsennä 3-4 minuutia koosta riippuen

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot