Mainos
Mainos

Katkarapuja ja pastaa Gallon tapaan 5.10.2000

Toim.Pirkko Arstila
250 gr katkarapuja (tai ravunpyrstöjä)
1 rkl hyvää öljyä (tryffeli)
1 dl kanalientä
0,5 tlk kuorittuja,
kokonaisia tomaatteja
pieni pala mietoa juustoa
esim.koskenlaskijaa tai mozzarellaa
ruohosipulia
basilikaa
keitettyä tuorepastaa
Fettucccine Parmesanjuustoraastetta

Sekoita kanaliemi, basilika, ruohosipuli ja tomaatit kasarissa. Sekoita hyvin ja kuumenna. Lisää katkaravut tai ravunpyrstöt, hyvä öljy ja juusto mutta älä päästä kiehumaan. Sekoita kastike pastaan, koristele basilikalla ja pienillä juustopaloilla. Ripottele päälle parmesanjuustoa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot