Mainos
Mainos

Katkarapusalaatti

  • 1 kg kokonaisia katkarapuja
  • 1 l vettä
  • 5,5 dl limettimehua
  • 2 punasipulia silputtuna
  • 2 rkl soijakastiketta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 kurkkua paloiteltuna
  • 1 paprika paloiteltuna
  • 1 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna

Kuori katkaravut. Laita isoon kulhoon. Sekoita vesi, limettimehu, punasipuli, soijakastike, suola ja pippuri. Kaada marinadi katkarapujen päälle, sekoittlee varovasti ja anna marinoitua vähintään puolisen tuntia. Lisää kurkku- ja paprikakuutiot ja tillisilppu. Sekoita.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme