Mainos
Mainos

Katkaravut sherryliemessä

  • 12 raakaa katkarapua
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl kuivaa sherryä
  • hyppysellinen cayennepippuria
  • suolaa
  • mustapippuria

Kuori katkaravut. Kuumenna oliiviöljy suuressa, paksupohjaisessa paistinpannussa. Lisää katkaravut ja kypsennä keskilämmöllä välillä sekoitellen kolmisen minuuttia tai kunnes ravut ovat vaaleanpunaisia. Lisää sherry ja mausteet. Kumoa pannun sisältö tarjoiluastiaan. Lävistä katkaravut puisilla cocktailtikuilla ja tarjoa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme