Mainos
Mainos

Katon korottaminen

Tarkoitukseni on korottaa 120-neliöisen aumakattotalon kattoa ja tehdä samalla pari ullakkohuonetta. Mutta paljonko maksavat kattotuolit (n. 20 kpl) ja uusi katemateriaali?

Kysymykseesi on mahdotonta antaa tarkkaa vastausta ilman tarkkoja yksityiskohtia. Kattotuolit maksavat yleisesti n. 50-70 mk / m / kpl. Auma tuo siihen oman hintalisänsä, ehkä 10-20 % ja käyttöullakko helposti toisen mokoman, riippuen kattokaltevuudesta, kattoristikon tukikorkeudesta, rakennuksen runkosyvyydestä, kattotuolien etäisyydestä toisiinsa nähden ja muista seikoista.

Käänny siis ensin arkkitehdin ja rakennesuunnittelijan puoleen ja teetä kunnolliset kuvat muutoksesta, mene niiden kanssa rakennustarvikeliikkeeseen, ja pyydä tarjous tarvikkeista ja rakennusliikkeeltä työstä. Helpoimmalla pääset kun otat tarjouksen "avaimet käteen" -periaatteella. Katemateriaalit maksavat 40- 80 mk / m2 ja tarvikkeet päälle, riippuen minkä katemateriaalin valitset. Niistä muodostuu helposti yllättävän suuri potti.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme