Mainos
Mainos

Katso kuvat: Koti rakennustyömaan konteista

Perheenäiti halusi todistaa, että konttitalossa on mukavaa asua.

Kansasilainen Debbie Glassberg ei asu tavallisessa omakotitalossa. Nainen päätti näyttää kaikille, että pystyy rakentamaan perheelleen upean asumuksen rakennustyömailtakin tutuista konteista, kertoo kmbc.com.

Kodin rakentamiseen meni viisi konttia, ja siinä on 241 neliötä. Talossa on maalämmitys ja se käyttää myös aurinkovoimaa.

Glassberg haluaisi osoittaa hallitukselle, että konteista voi rakentaa hyviä koteja esimerkiksi maanjäristyksen uhreille. Naisen mukaan myös opiskelijat voisivat luoda konteista yhteisiä oleskelutiloja, ja niillä voisi myös laajentaa jo olemassa olevia asuntoja.

Vaikka konttikoti on pelkkä prototyyppi, sen rakentaminen oli kallista. Neliömetrille tulee Glassbergin mukaan hintaa hieman yli sata euroa. Sisustuksellisesti koti on viehättävä: konttien turkoosit seinät tuovat eloa huoneisiin, ja esimerkiksi kylpyhuoneen pinnat ja makuuhuoneen peitto on sovitettu sinivihreään värimaailmaan. Löytyypä talosta yksi kirkkaanpinkki oleskelutilakin.

MTV3

Lähde: Kmbc.com

Kuva: Colourbox

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme