Mainos
Mainos

Kattojen lumityöt – ammattilaiset asialle!

Talven tultua taloyhtiöiden katot täyttyvät lumesta. Jokavuotinen lumien pudotus aiheuttaa usein närää, mutta vastuu taloyhtiöiden pihojen kolauksesta on aina viime kädessä kiinteistön omistajalla.

Kattojen lumi- ja jäätilanteen valvonnasta on vaihtelevia sopimuksia. Kiinteistönomistajalla on vastuu huolehtia voimassaolevasta sopimuksesta. Omistajan vastuuta on kuitenkin vaikea määritellä ja joskus se voidaan siirtää sopimuksella omistajalta kiinteistöpalveluyrityksen tehtäväksi.

Jokaisella kiinteistön alueella liikkuvalla on vastuu omasta turvallisuudestaan, eikä esimerkiksi turvallisuuspuomeja saa siirtää. Katolle saa mennä vain henkilö, joka hallitsee työturvallisuusmääräykset ja jolla on käytössään tarvittavat turvavälineet. Kattohuolto on siis syytä ulkoistaa ammattilaiselle.

Teksti: Jokakoti
Kuva: Colourbox

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot