Mainos
Mainos

Kauppa myy "uimapatjaa", some repesi totaalisesti – kuvan nähtyäsi ymmärrät, miksi

Suurin osa ihmisistä näkee patjassa jotakin aivan muuta.

Amerikkalaisketjun myymä uimapatja on saanut Twitterin sekaisin – ja syystä. Aquaria Pasadena Pool Float -uimapatjaa mainostetaan "hauskasti" muotoiltuna, ja sitä se todella on.

Suurin osa ihmisistä näkee patjassa vain jättikokoisen pikkuhousunsuojan, kertoo WTKR-uutissivusto.

”Kohderyhmä. Tämän olisi voinut välttää yhdellä kohderyhmällä (joka koostuu naisista).” Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Ajattelin 'ei hitossa, photoshoppausta'. Se on oikea." Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Ihmiset ovat intoutuneet vitsailemaan patjan kustannuksella ympäri nettiä.

– Uusintaversio Jättiläisnaisen hyökkäys -elokuvasta sujui hyvin, mutta tuotantohenkilökunta ihmetteli sitä realismin määrää, jota ohjaaja Sophia Coppola vaati, Twitter-käyttäjä BranePower Guy vitsailee.

Patjaa on myyty jo vuosia, mutta se on saavuttanut nettikuuluisuuden ilmeisesti vasta nyt. Hintaa patjalle tulee noin sata dollaria. Erikoisesti muotoillusta kelluntavälineestä on jätetty jopa kuittailevia asiakasarvosteluja nettikauppa Amazoniin, kertoo Scary Mommy -sivusto.

– Leikkasin omani 6340 yksittäiseksi "uimapatjaksi". Ei enää kauppareissuja joka kuukausi, nimettömänä pysyttelevä arvostelija vinkkaa.

– Kokeilin tätä, mutta se imi kaiken veden altaasta, nimimerkkiä mims käyttävä arvostelija vitsailee.

– Olenkin aina halunnut jättimäisen pikkuhousunsuojan! Takapuolen teippiä voi käyttää kiinnittämään uimapatja rantatuoliin, tai estämään putoamistasi patjan päältä, jos torkahdat! Täydellinen käytettäväksi kirkkaanpunaisen uimapuvun kanssa! Ihana tietää, ettei teillä ole yhtäkään naista suunnittelutiimissänne tai kohderyhmässänne, Wendy Lashbrook arvioi.


***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme