Mainos
Mainos

Käyttää vaippoja ja imee tuttia – 21-vuotiaalla naisella erikoinen elämä vauvana

Floridalaisnaisen tutit, vaipat ja tuttipullot voivat antaa väärän kuvan. Voisi nimittäin luulla, että kauniilla 21-vuotiaalla olisi oma vauva hoidettavanaan. Totuus on kuitenkin toinen. 

Naisen kokoelman tuotteet eivät nimittäin ole vastasyntyneelle suunniteltuja, vaan hänelle itselleen sopivia. Jess pukeutuu mielellään vaippoihin, juo tuttipulloista ja imee tuttia.

24-vuotiaan poikaystävänsä, Davidin, kanssa Floridan Lakelandissa asuva nainen on kokenut kovia lapsuudessaan. Hän kertookin, että vauvaa – ja toisinaan taaperoa – esittäminen on auttanut tekemään rauhan rankan menneisyyden kanssa. Mitään seksuaalista vauvaleikeissä ei pariskunnan mukaan ole.

Itsevarma ja iloinen nuori nainen sanoo, että vaipat ja muut vauvana elelyyn sopivat asiat ovat tehneet hänen itsetunnolleen paljon parempaa kuin vuosien terapia ja lääkitys. Katso video yltä!


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme