Mainos
Mainos

Käyttöönottokunnon määrittely

Mikäli urakka ei ole valmistunut ajallaan, viivästyksestä on sovittu sakkomaksu. Mikäli vaikuttaa siltä että urakoitsija kuitenkin vain viivyttelee työn kanssa, ja lisäksi työn laatu ei tyydytä tilaajaa, niin millaisia mahdollisuuksia on 'näyttää ovea' urakoitsijalle. Urakan valmistumisen mittariksi on sovittu käyttöönottotarkastuskunto. Miten käyttöönottotarkastuskunto todetaan.
En tiedä minkälaisesta urakasta on kyse, mutta jos työ on rakennusluvan varainen, määrittelee rakennustarkastaja käyttöönottokunnon. Noin yleensä ottaen kaikkia epämääräisiä määrityksiä olisi vältettävä sopimuksissa. Kaikki työt ja tarvikkeet olisi yksilöitävä mahdollisimman tarkasti paperille. Muuten saattaa tulla ongelmia.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot