Mainos
Mainos

Keittiösuunnittelun uudet linjat

Sisustus- ja huonekalusuunnittelija Kirsi Valanti on kokenut sisustussuunnittelija, joka on sisustussuunnittelun lisäksi tullut tunnetuksi omasta huonekalumallistostaan. Vuosien varrella hän on ollut suunnittelemassa myös keittiömallistoja. Nyt keittiösuunnittelun uutta linjaa edustaa Nixi-keittiöiden valmistama Kirsi Valanti -keittiö. Sen uuden ilmeen tekevät linjakkaat viistoreunaiset ja vetimettömät Sametti-ovet, joiden pinta on supermatta.

Ajatus uudesta ovimallista lähti selkeästä tarpeesta löytää suosituille kiiltäville pinnoille vastapari.

"Kiiltävät valkoiset pinnat tummilla puu- tai kivitasoilla ovat olleet esillä pitkään. Minä näen kiiltävien ovien jälkeen uutena tekstiilimäisen himmeän pinnan", kertoo Kirsi Valanti.

Alakaapeille vaihtoehdoksi ovat tulleet leveät, kokonaan avautuvat laatikot, joiden sisään voidaan laittaa pienempiä vetolaatikoita esim. aterimia varten. Keittiön pöytäpinnat ovat vaaleat ja saumattomat, niiden materiaalina on helppohoitoinen ja kestävä Corian.

Lisätietoa: www.valanti.fi ja www.nixi.fi

(T.i.l.a. 22.11.2006)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme