Mainos
Mainos

Kesäkurpitsa-puolukkakakku

  • 1,5 dl ohrakasta
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 1 tl soodaa
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 tl minttua
  • 200 sulatettua margariinia
  • 2 dl piimää
  • 4 dl puolukoita
  • 4 dl raastettua kesäkurpitsaa
  • Kuorrutus:
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 0,5 dl sokeria
  • 0,75 tl vaniljasokeria
  • Pinnalle:
  • Puolukoita

Voitele ja korppujauhota irtopohjainen pyöreä kakkuvuoka (24 cm). Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sulatettu rasva, piimä, puolukat ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa. Sekoita. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa 170 asteessa 30-40 minuuttia. Kokeile kypsyys. Anna kakun jäähtyä ja kumoa tarjoiluvadille. Vatkaa tuorejuusto ja sokerit kuohkeaksi. Levitä seos jäähtyneen kakun päälle ja koristele puolukoilla.

Vinkki: mausta taikina jauhetulla kanelilla ja tuoreella inkivääriraasteella.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot