Mainos
Mainos

Kesäkurpitsaa mausteliemessä

  • 2 kesäkurpitsaa (400 g)
  • 1 punasipuli
  • (porkkana)
  • (piparjuuren lastuja)
  • (mustaherukan lehtiä)
  • Liemi:
  • 6 dl vettä
  • 4 dl väkiviinaetikkaa
  • 4 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • kokonaisia neilikoita
  • laakerinlehti
  • valkopippuria

Pese kesäkurpitsat hyvin. Leikkaa kesäkurpitsa haluamaasi muotoon esim.viipaleiksi, veneiksi tai tangoiksi. Leikkaa punasipuli renkaiksi. Lado kesäkurpitsa ja punasipuli (sekä muut mausteet) vuorotellen puhtaaseen tölkkiin. Keitä liemi ja kaada kesäkurpitsan päälle. Sulje tölkki ja säilytä kylmässä. Kesäkurpitsa on valmista syötäväksi 3 viikon kuluttua.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme