Mainos
Mainos

Kesämökin kunto kannattaa tarkastaa joulumyrskyn jäljiltä

Vakuutusyhtiöt kehottavat omistajia katsastamaan kesämökkinsä kunnon joulun tienoilla varsinkin Varsinais- ja Etelä-Suomea riepotelleen myrskyn jäljiltä. Yhtiöille oli heti ensimmäisenä arkipäivänä maanantaina jätetty satakunta tarkastuskäynnin vaativaa vahinkoilmoitusta, kerrotaan Vakuutusyhtiöiden keskusliitosta.

Jos esimerkiksi katto on rikkoutunut, saattaa sisälle valunut lumi aiheuttaa muutamassa kuukaudessa suuret kosteusvahingot.

Vakuutusyhtiöiden keskusliitto muistuttaa, että laaja kotivakuutus korvaa kaikki äkilliset ja ennalta arvaamattomat vahingot. Vakuutus kattaa mm. kovasta tuulesta ja myrskystä rakennuksille ja irtaimistolle aiheutuvat vahingot. Suppeammat, perinteiset kotivakuutukset korvaavat nekin myrskyvahinkoja, mutta monilla vakuutusyhtiöillä on erilaisia rajoituksia tuulen voimakkuuden osalta sekä myös siinä, mitä kohteita vakuutus sisältää, Vakuutusyhtiöiden keskusliitosta muistutetaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme