Mainos
Mainos

Kesänviettoa siirtolapuutarhassa

Suomen ensimmäiset siirtolapuutarhat perustettiin 1900-luvun alussa. Kaupunkiasumisen yleistyessä myös asuin- ja elinympäristön ja terveyteen liittyvät ongelmat ajankohtaistuivat. Siirtolapuutarhoja perustettaessa tärkeitä asioita olivat terveellisyyden lisäksi "perhetoiminnan edistäminen ja joutilaaseen elämään liittyvien vaarojen väheneminen".

Nykyään siirtolapuutarhat ovat suosittuja kesänviettopaikkoja, joissa hyötykasviviljelyn lisäksi panostetaan upeisiin puutarhoihin ja viihtyisien pikkumökkien sisustamiseen. Siirtolapuutarhoja on eri puolilla maata yhteensä nelisenkymmentä.

Kuvasimme kesätunnelmia siirtolapuutarhamökillä, jossa asukas on rakentanut tunnelmallisia oleskelutiloja puutarhaan ja pieni mökki on toimiva minikoti.

Lisätietoja siirtolapuutarhatoiminnasta www.siirtolapuutarhaliitto.fi

(T.i.l.a. 24.5.2006)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot