Mainos
Mainos

Kevät kukkii sisustuksessa

Kuorruta sisustuksesi tänä keväänä upeilla kukkakuoseilla.

Aurinkoisten talvipäivien myötä mieli alkaa pikkuhiljaa kääntyä jo kohti lämpöistä kevättä. Valmistautumisen luonnon kukkaan puhkeamiseen voi aloittaa jo nyt, sillä kevään 2011 suuri sisustustrendi ovat ihanan kukkaiset kuosit.

Kukkien hempeää herkkyyttä makuuhuoneeseen

Kukkasten syleilyyn voi heittäytyä vaikkapa makuuhuoneessa. Finlaysonin uutuuksissa kukat ovat päässeet pääosaan esimerkiksi Taimi- ja Ruusunen-lakanoissa.

Siinä missä Taimi-kuosi on retromaisen romanttinen, hallitsee Ruusunen-lakanoita selkeämmät kukkakuviot. Kumpikin kuosi hehkuu kuitenkin herkkää tunnelmaa, joka korostaa keväisen keveää fiilistä entisestään.

Pentik taas on tuonut markkinoille uuden Rosa-sisustusmalliston, jonka ruusukuvio ilahduttaa niin makuuhuoneen, olohuoneen ja kylpyhuoneen tekstiileissä. Samalla tavalla kuin Finlaysonin kuoseissa, myös Rosa-tekstiilit tuovat sisustukseen romanttista hempeyttä herkkyydellään ja rauhoittavilla väreillään.

Kattaus kuin kukkameri

Arabian Koko-astiat ovat saaneet uuden pirteän kuvion pintaansa. KoKo Roses -astioissa välkehtii rohkean pinkki ja oranssi ruusukuvio, joka piristää kahvipöytää vuoren varmasti.

Arabian KoKo-astioiden lähtökohta on alusta saakka ollut yhdisteltävyys, joka on ollut perustana myös ruusukuvioin koristelluissa versioissa. Ruusukuosiset mukit ja lautaset onkin suunniteltu juuri astiaston piristysruiskeiksi, jotka sopivat hyvin yhteen muiden yksiväristen astioiden kanssa.

Pentikillä kukkakuvioita löytyy muun muassa Eden-astiastosta. Valkopohjaisia astioita koristaa kukkakuvio, joka saa mielen keväiselle taajuudelle jo ennen talvihankien häviämistä.

Kukkakankaiden vallankumous

Esimakua Marimekon kukkien valtaamasta kevättunnelmasta saatiin jo yrityksen muotinäytöksessä, jossa mallit tepastelivat catwalkeilla, jotka oli muodostettu keskelle kukkien valtaamaa lavaa.

Kukkakuviot räiskyvätkin myös Marimekon kankaissa, joista hyvä esimerkki on Green Green -kuosi. Myös Maija ja Kristiina Isolan suunnittelema Tumma-kangas on myös pullollaan graafista kukkaloistoa.

Suoraan ihanan kesäiseen tunnelmaan sen sijaan johdattaa upea Siirtolapuutarha-kuosi, jota on saatavana myös pelkästään sinisensävyisenä versiona.

Jos Finlaysonin herkät Taimi- ja Ruusunen -kuosit miellyttivät silmää, on myös niitä saatavilla lakanoiden lisäksi puuvillakankaana.

Helena Mustonen/MTV3
Lähteet: www.finlayson.fi, www.marmekko.fi, www.arabia.fi, www.pentik.com, www.umami.fi
Kuvat: Finlayson, Marimekko Oyj, Arabia, Pentik

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme