Mainos
Mainos

Kiireisen äidin kiistanalainen tunnustus: Laittaa lapset toisinaan nukkumaan valmiiksi seuraavan päivän vaatteissa

Kuuden lapsen äiti tunnusti, että panee joskus lapsensa nukkumaan seuraavan päivän vaatteissa.

Kuuden lapsen äiti Madeleine West sai aikaan äläkän kertomuksellaan perheensä nukkumatavoista. West tunnusti, että panee joskus lapsensa nukkumaan seuraavan päivän vaatteissa, jos kiireinen aikataulu vaatii sitä.

– Toisinaan, ja painotan sanaa toisinaan, kun seuraavan päivän aikataulu on piukassa tanssikonsertteja ja jalkapallofinaaleja, syntymäpäiväjuhlia ja yllättäviä vieraita, tai olen töissä ja minut kutsutaan paikalle aamuviideltä (auts), kylvetän lapset ja puen heille huomisen vaatteet ennen iltasatua ja sänkyyn menoa, West kirjoitti.

– En puhu koulupuvuista, puhun verkka-asuista, arkivaatteista, ja jos kyseessä on koulupäivä, puhun perusteista: kenties sukkahousuista ja t-paidasta. En missään nimessä peittelisi heitä prässätyssä paidassa ja tärkätyssä tunikassa. Raadan nytkin aivan liian monta tuntia silityslaudan ääressä!

Aamuisin Westillä kestää 45 minuuttia pukea lapsensa, koska osa heistä kaipaa edelleen apua pukemisessa. Hän kokee, että lapsen kannalta on lempeämpää pukea hänet osittain jo illalla.

– Puhtaat vaatteet puhtaiden pikku kehojen yllä, puhtaissa sängyissä. Jos sattuu vahinkoja, joille pienet lapset ovat alttiita, tietysti se vaatii uutta vaatekertaa (ja lakanoita). Sama pätee, jos he ovat kuolanneet, valuttaneet räkää tai tiputelleet mitä tahansa muuta tahmaista rähmää päälleen.

Lapset eivät käytä samoja vaatteita päivästä toiseen, eivätkä he ole likaisia. Lapsia myös rakastetaan.

– Minulla ei ole mitään anteeksipyydettävää. Olen äiti, en parempi tai huonompi kuin kukaan muukaan äiti, joka kamppailee selvitäkseen ja tehdäkseen oikein lapsilleen riippumatta siitä, mitä maailma hänen tielleen heittää. Jokaisella on oikeus mielipiteeseen, syleilen tätä ajatusta. Mielipiteet ovat kuin takamuksia, jokaisella on sellainen, mutta joitain mielipiteitä, kuten takapuolia, ei pitäisi esitellä julkisesti.

"Tuomitsee nopeasti, mutta osoittaa empatiaa hitaasti"

Westin paljastus on ymmärrettävästi herättänyt joissain ihmisissä närää. Westin mukaan osa mielipiteistä edustaa pelkoa, vihaa tai jopa julmuutta; hän toteaa, että häntä saa kyllä kritisoida, mutta jos ihmisiä jatkuvasti raastetaan kappaleiksi heidän toimintansa takia, pian kukaan ei halua jakaa tarinoitaan muiden kanssa.

– Traagisin seuraus on se, että maailmassa on äitejä, isiä ja huolenpitäjiä, jotka oikeasti tarvitsevat neuvoja, todella tarvitsevat olkapäätä, johon itkeä, todella tarvitsevat apua, mutta he eivät koskaan pyydä sitä ympäristössä, joka tuomitsee nopeasti, mutta osoittaa empatiaa hitaasti.

West kehottaa vanhempia luottamaan itseensä ja kuuntelemaan lastaan. Hän myös muistuttaa, että jokaista tuomitsijaa kohti on ainakin kymmenen ihmistä, jotka haluavat tarjota tukea ja apua.

Äänestys

Laittaisitko lapsen nukkumaan valmiiksi seuraavan päivän vaatteissa?

Kyllä

En

Laittaisitko lapsen nukkumaan valmiiksi seuraavan päivän vaatteissa?

Kyllä 45%

En 55%

45%
55%

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme