Mainos
Mainos

Kikhernesosekeitto

  • 400 g säilykekikherneitä
  • 1 sipuli
  • 8 dl kanalientä
  • 2 dl kermaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • suolaa
  • pippuria
  • 80 g savustettua poroleikkelettä
  • tuoretta kirveliä

Hienonna ja kuullota sipuli kattilassa. Lisää kikherneet ja kanaliemi. Mausta paprikalla, suolalla ja pippurilla. Hauduta miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia. Lisää kerma, nosta kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Leikkaa poroleikkele ohuiksi suikaleiksi. Annostele keitto kulhoihin ja ripottele porosuikaleet päälle. Koristele lopuksi kirvelillä.

Resepti: Nicolas Thieulon

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme