Mainos
Mainos

Kilpailu on päättynyt

Äänestä kaunein pääsiäiskattaus -kilpailu on päättynyt. Tekstiilisuunnittelija Laura Järveläinen, lasitaiteilija Anu Penttinen ja tekstiilitaiteilija, akateemikko VuokkoNurmesniemi kattoivat T.i.l.a:n katsojille kauniit pääsiäispöydät. Eniten ääniä sai Anu Penttisen pirteän värinen kattaus.

Upean T.i.l.a. -kirjan voittivat:

Päivi Mylläri, Aikkila
Tanja Tuokko, Vantaa
Liisa Hurskainen, Hyvinkää
Pirjo Vettenranta, Pori
Irma Salo, Kouvola
Kristina Niskakoski, Hämeenlinna
Helena Winter-Rannila, Vantaa
Esko Saarinen, Mäntyharju
Anna-Kaisa Räsänen, Kuopio
Päivi Mantila, Jyrinki

Onnittelut voittajille!

Vuokko Nurmesniemi

Vuokko Nurmesniemi on tehnyt upean uran tekstiilisuunnittelijana ja Vuokko-tuotteiden luojana. Vuokko Nurmesniemen pääsiäispöytä on katettu Vuokon Maa-kankaasta valmistetulle liinalle ja astiat ovat muistoja Meksikon matkalta.

Anu Penttinen

Anu Penttisen heleän värinen pääsiäispöytä kunnioittaa kevään tuloa. Kattauksen väriläiskinä ovat Anun Iittalalle suunnittelemat uudet värikkäät cartoon chicks -lasilinnut.

Laura Järveläinen

Laura Järveläinen on yksi Fokus Fabrikin neljästä nuoresta tekstiilisuunnittelijasta. Fokus Fabrikin Vilske-kangas yhdistää urbaania luontoa ja kaupunkimiljöötä. Hauska keltainen pupu tuo kattaukseen iloa ja leikkisyyttä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme