Mainos
Mainos

Kinuski-pähkinäjuustokakku

  • 400g keksejä
  • vähän voita
  • 800g Philadelphia-tuorejuustoa
  • 3 prk (a 125g) ranskankermaa
  • sitruunan mehu
  • tarpeeksi sokeria
  • vaniljasokeria
  • 4 munaa
  • 180g pekaanipähkinöitä
  • fariinisokeria
  • n. 4dl kuohukermaa

Voitele irtophjavuoka (halk.26 cm) ja laita pohjalle leivinpaperi. Murskaa keksit ja sekoita niihin sulatettua voita ja levitä se vuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita varovasti notkistettu tuorejuusto, ranskankerma ja munat tasaiseksi seokseksi. Lisää sitruunanmehu ja sokeria n. 2 dl. Maista.

Valmista kinuskia kermasta ja fariinisokerista. Laita täytettä, pähkinöitä ja kinuskia kerroksittain vuokaan. Paista 160 asteessa noin tunti. Anna olla jääkaapissa seuraavaan päivään. Kuorruta kakku kinuskilla ja anna jäähtyä. Ota kakku irti vuoasta ja koristele pekaanipähkinöillä ja kermapursokkeilla.

Resepti: Anna Tervahauta

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot