Mainos
Mainos

Kippari-Kallen keitto: Lukijoiden suosikkireseptit!

Lokakuun Fiskars Kitchen Garden -kilpailussa pyysimme lukijoiden parhaita yrttireseptejä. Anne Oulusta lähetti meille ohjeen herkulliseen Kippari-Kallen keittoon, joka syntyy nopeastikin ja antaa rautaista voimaa.

Kippari-Kalle saa tunnetusti voimansa pinaatista ja herkullinen keitto syntyykin nopeasti. Tämän reseptin Yrttikeittiöön lähetti Anne Oulusta.

Kippari-Kallen keitto (neljälle hengelle)

  • 1 sipuli
  • 2 rkl voita
  • 1,5 rkl vehnäjauhoja
  • 3dl vettä ja kasvisliemikuutio
  • ripaus suolaa ja valkopippuria
  • 1,5 dl ryöpättyä pinaattia
  • 0,5 dl kermaa
  • 1 rkl basilikaa, persiljaa ja ruohosipulia
  • 1 valkosipulinkynsi

1. Sulata voi kattilassa.

2. Kuullota paloiteltua sipulia voissa 4 min. Lisää joukkoon vehnäjauhot siivilän läpi ja paista ruskistamatta 4 min.

3. Lisää kasvisliemi, sekoita ja anna kiehua 5 min.

4. Laita tehosekoittimeen pinaatti, yrtit, valkosipuli ja kaada mukaan liemi kattilasta. Aja tasaiseksi.

5. Laita keitto takaisin kattilaan ja kuumenna. Lisää kerma ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot