Mainos
Mainos

Kirjaimellisesti pieni yllätys: Netistä tilattu lamppu ei ihan vastannut odotuksia

Nettiostoksilla kannattaa pitää silmät päässä tilausta tehdessä.

Jos et ole kiihkeä nukkekotiharrastaja, et luultavasti tarvitse – tai todennäköisesti edes halua – nukkekotiin sopivaa kalustustakaan.

Mutta sitä saatat saada, jos et ole tarkkana nettiostoksia tehdessäsi.

Varoittavana esimerkkinä huolimattomasta tilauksesta voinee toimia Reddit-käyttäjä bolthead88.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tilasin pöytälampun Amazonista. Minun olisi pitänyt lukea yksityiskohdat hieman varovaisemmin." Kuvaa on katsottu Imgur-palvelussa jo yli 1,9 miljoonaa kertaa.

Ilmeisesti tällainen virhe voi sattua kenelle vain, sillä myös muut Reddit-käyttäjät jakoivat omia pikkuruisia huonekalukommelluksiaan kuvan alla kommenteissa.

– Sain sähköpostia muutama päivä lähetyksen jälkeen, ja hän kertoi minulle, että luuli ostaneensa oikean krokettisetin. Hän ei ollut vihainen eikä halunnut hyvitystä, mutta hän halusi kertoa minulle, että lukee tästä eteenpäin lopun elämäänsä kuvaukset tarkasti tuotteista, joita aikoo ostaa, kommentoi esimerkiksi nukkekotitarvikkeita myynyt käyttäjä nimimerkillä camplightsatnight.

Tarinoiden opetus: Lue pikkupräntti huolella.

Lähde: Mashable

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme