Mainos
Mainos

Kirjolohilaatikko

  • 8-10 keitettyä perunaa
  • 1 sipuli
  • 1 kirjolohen filee (n. 400 g)
  • 1 rkl kuivattua tilliä
  • 1 tl suolaa
  • sitruunapippuria
  • 1-1 ½ dl ruoanvalmistuskermaa

Kuullota hienonnettu sipuli tai kypsennä sitä hetki mikrossa. Leikkaa kirjolohi fileestä viipaleita. Levitä voideltuun uunivuokaan kerroksittain viipaloituja perunoita ja kalaa.

Ripottele väliin mausteita ja sipulia. Kaada kerma päälle ja kypsennä 200 asteessa 30-40 minuuttia. Mikrossa ruoka kypsyy n. 15 minuutissa. Kokeile kypsyyttä välillä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot