Mainos
Mainos

Kirjolohilaatikko

  • 8-10 keitettyä perunaa
  • 1 sipuli
  • 1 kirjolohen filee (n. 400 g)
  • 1 rkl kuivattua tilliä
  • 1 tl suolaa
  • sitruunapippuria
  • 1-1 ½ dl ruoanvalmistuskermaa

Kuullota hienonnettu sipuli tai kypsennä sitä hetki mikrossa. Leikkaa kirjolohi fileestä viipaleita. Levitä voideltuun uunivuokaan kerroksittain viipaloituja perunoita ja kalaa.

Ripottele väliin mausteita ja sipulia. Kaada kerma päälle ja kypsennä 200 asteessa 30-40 minuuttia. Mikrossa ruoka kypsyy n. 15 minuutissa. Kokeile kypsyyttä välillä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme