Mainos
Mainos

Kissa joi vahingossa mansikkamaitoa – eläinlääkäri sai 12-vuotiaalta liikuttavan viestin

Nettikäyttäjän jakama, liikuttava kirje saapui eläinsairaalaan jo aamukahdeksalta.

Eläinsairaalassa työskentelevä Reddit-käyttäjä jakoi liikuttavan viestin, joka hänen työpaikalleen oli saapunut. ChiefAcorn-nimimerkin takaa toimivan henkilön jakama kirje saapui aamukahdeksalta. Se on otsikoitu kirjotusvirheellisesti ”kissani tervys”, eli ”kissani terveys”.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Näin kirjeessä lukee:

”Hei. Kissani, Shadow, katsoi televisiota kanssani ja joi pari kulausta mansikkamaitoani. Maito oli pöydällä ja hän joi siitä, kun en katsonut. Olen huolissani siitä, miten tämä vaikuttaa häneen, koska en tiedä, onko hän koskaan juonut maitoa tai mansikkamaitoa. Olen myös huolissani, koska olen perheestäni ainoa, joka on hereillä, ja olen vain 12 ja puoli vuotta, joten en tiedä, mitä tehdä. Olkaa kilttejä ja auttakaa. Maggie”.

Tytön kirjoitustapaa, vastuullisuutta ja aitoa huolta lemmikin terveydestä on ihasteltu. Kirjeen julkaisija vakuuttaa, että lääkäriasema vastasi tytölle kertoen, että kissalla ei ole hätää, mutta maito ei ole sille parasta juomaa.

Maito ei sovi kissoille, sillä niiden keho ei osaa pilkkoa maitoa. Kissat voivat myös olla laktoosi-intolerantikkoja. Maidon juominen voi johtaa ripuliin, ilmavaivoihin ja oksentamiseen. Jos kissa pitää maidosta, lemmikkikaupoissa sille myydään omaa "kissojen maitoa".

Lähde: Reddit.comCare.com

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme