Mainos
Mainos

Kiviefektimaali

Yhtenäistimme erilaisten kukkaruukkujen ilmettä kiviefektimaalilla. Kyseessä on erikoismaali, joka soveltuu kaikille pinnoille joille maali tarttuu. Tarvittaessa käytä pintaan tarkoitettua pohjamaalia. Maali toimii sisällä ja ulkona. Ulkona suosittelemme pinnan lakkaamista lopuksi kiviefekti-pinnoitteella. Maali kestää 200 asteen lämpöä, joten voit maalata sillä myös takkoja, pattereita ym.

1. Puhdista pinta huolellisesti esim. maalipesuaineella.

2. Pohjamaalaa sopivalla pohjamaalilla esim. Plasti-Kote Super Primer. Pohjamaalaus ei ole välttämätöntä, mutta vähentää kivimaalin menekkiä, koska sitä ei tarvitse maalata peittäväksi.

3. Maalaa Plasti-Kote kiviefektimaali ohuina kerroksina riittävän kaukaa sumuttaen. Anna kuivua hetki ja maalaa lisää kerroksia. Maalin voi jättää myös ohueksi kerrokseksi jolloin pohjalla ollut maali kuultaa läpi. Värisävyjä on kaksi. Ohjelmass käytettiin Manhattan Mist -sävyä.

4. Valmiin pinnan voit käsitellä vielä Kiviefektipinnoitteella. Käsittely lisää pinnan kestävyyttä ja helpottaa puhtaanapitoa.

Lisätietoja ja jälleenmyyjien yhteystiedot:www.plasti-kote.fi

(T.i.l.a. 9.5.2007)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme