Mainos
Mainos

Kodin sisustaminen ja korjaaminen yhä suosiossa

Tammikuisen kuluttajabarometrin mukaan suurin osa suomalaisista luottaa edelleen talouden myönteiseen kehitykseen. Lainanottamista pidetään yhä melko edullisena, ja rahaa aiotaan käyttää lähimmän puolen vuoden aikana erityisesti kodin sisustukseen.

Lähes puolessa talouksista aiotaan varmasti tai todennäköisesti sisustaa. Yli neljännes vastaajista aikoo korjata asuntoaan seuraavan puolen vuoden kuluessa.

tammikuu 2000 Asunnon korjaaminen 26,5 % Sisustaminen 42,6 % Asunnon osto 5,7 % Lainan ottaminen 14,4 %

Tilastokeskuksen kuluttajabarometrissä haastateltiin tammikuussa 1 526:a Suomessa asuvaa henkilöä, jotka edustavat 15 - 74 -vuotiasta väestöä sukupuolen, asuinläänin ja äidinkielen suhteen. Tilastokeskus on vaihtanut aineiston keräysmenetelmää, joten suoraa vertailua joulukuiseen tai vuodentakaiseen kuluttajabarometriin ei voi tehdä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot