Mainos
Mainos

Koira "puhui" omistajiensa kanssa videopuhelua – lemmikin riemukas ilme sulattaa sydämet

Koiran muikea ilme videopuhelun aikana sulattaa sydämiä.

1-vuotias samojedi Kygo rakastaa omistajiaan, Fontanillan perhettä.  20-vuotias Edison Fontanilla ottaa kunnian koiran pääasiallisesta kasvattamisesta.

– Minä opetin sen sisäsiistiksi, ja opetin sille käytöstavat, ja opetin sille myös pieniä temppuja, joita se osaa tehdä, nuori mies kehuu.

Hiljattain Kygon perhe lähti reissuun Filippiineille. Koira jäi kotiin Fontanillan vanhemman sisaren kanssa. Koira oli ollut ilman rakkaitaan kolmisen viikkoa, kun lemmikkiään ikävöivä perhe päätti soittaa sille videopuhelun.

Kygon ilme olikin erityisen muikea sen saatua nähdä perheensä kasvot heidän ollessaan reissussa. 

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä. Klikkaa kuvat isommiksi.

Alkuun päänsä kenoon kallistanut koira näytti hitusen hämmentyneeltä, mutta kun se tajusi, ketkä puhelun toisessa päässä olivat, sen ilme repesi muikeaan hymyyn. Kuvat koirasta ilahduttivat niin Fontanilloja kuin Twitter-kansaakin. Edison Fontanillan twiitistä on tykätty jo yli 42 000 kertaa, ja sitä on uudelleentwiitattu yli 25 000 kertaa.

On toki huomioitava, että samojedinkoirat ovat tunnettuja "hymystään". Tässä tapauksessa koiran ilmeen muuttuminen ihmettelevästä iloiseksi tuskin oli kuitenkaan sattumaa. Ainakin muut Twitter-käyttäjät olivat enemmän kuin liikuttuneita koiran ilmiselvästä riemukkuudesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Buzzfeed, Twitter

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme