Mainos
Mainos

Kokkilinja neuvoo ruoanlaitossa ympäri vuorokauden

Irlantilaisille kotikokeille on tarjolla apua ongelmiin, jos kalkkuna vaikuttaa turhan sitkeältä tai kohokas ei ota kohotakseen. Hiljattain avattu puhelinpalvelu neuvoo 24 tuntia vuorokaudessa, kuinka poskelleen menossa oleva ruokalaji saadaan vielä taipumaan syötävien kirjoihin.

Palvelun hinta on 1,9 euroa minuutti. Kokkilinjan luoja Eugene McSweeney kehuu palvelunsa suosion paisuvan kuin pullataikina.

-Kiinnostusta tuntuu riittävän. Meiltä on kysytty muun muassa, miksi marmeladi ei levity, tai minkä ihmeen takia jauhelihassa on niin hassu väri ja onko se vaarallista, kertoo Dial-A-Chef-palvelun pomomies, 40 vuoden kokkikokemuksen omaava McSweeney.

McSweeney sai idean kokkilinjaan jouduttuaan muutenkin jatkuvasti neuvomaan ihmisiä ruoka-asioissa. -Lopulta keksin, että miksi en saman tien alkaisi hankkia rahaa neuvoillani, McSweeney toteaa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot