Mainos
Mainos

Kokkolan asuntomessuilla asumista monessa polvessa

Kesän 2011 asuntomessuilta löytyy koti monenlaisen pesänrakentajan tarpeisiin. Messujen pienin esiteltävä asunto on 35 neliön yksiö, ja suurin on noin 300 neliön omakotitalo rantasaunalla varustettuna.

Rakennusmateriaalit vaihtelevat puusta ja tiilestä hirteen ja betoniharkkoihin. Asumismuodoista esillä ovat kerros-, rivi-, pari- ja omakotitalot kaupunkikodeista unelmataloihin.

Perinteet kunniaan

Elinkaariasumista kunnioittaville messuilla esitellään pohjalainen, kolmen sukupolven pihapiiri. Sieltä löytyy lapsiperheen avaran kivitalon lisäksi pienempi, räätälöity koti isovanhemmille.

Perinteitä kunnioitetaan messujen yhteydessä myös Kokkolan 12 puutalokorttelin laajuisessa vanhakaupungissa Neristanissa.

1800-luvun alussa rakennettu runoilija-lääkäri Ernst V. Knapen perheen kotitalo on ollut yli kymmenen vuoden ajan tyhjillään. Talo remontoidaan kesäksi uuteen kukoistukseensa, vanhoja rakennusperinteitä kunnioittaen.

Asuntomessut järjestetään Kokkolan merenrantakaupungissa 15.7.–14.8.2011.

Kuvat: Lehtikuva

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme