Mainos
Mainos

Kompottia arktisista taskuravuista ja perunasta

6 annosta

  • 500 g perunoita
  • 250 g keitettyä arktista taskurapua
  • 25 g voita
  • 2 rkl crème fraîchea (28 % rasvaa)
  • suolaa ja pippuria
  • ¼ nippua ruohosipulia
  • loraus viinietikkaa

Pese perunat ja keitä ne kypsiksi miedosti suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois ja anna ylimääräisen kosteuden haihtua kattilasta. Soseuta perunoita kevyesti lusikalla tai kauhalla.

Sekoita ravunliha, crème fraîche, voi ja hienonnettu ruohosipuli perunamuusiin.

Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää muutama tippa viinietikkaa syventämään makua. Tarjoa kompotti lämpimänä paistetun ruijanpallaksen ja kaprisvinegretillä maustetun purjosipulin kanssa.

Reseptit: Claus Meyer

(Täydellinen päivä 15.5.2008)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme