Mainos
Mainos

Kone- ja käsinpesu

Konepesu

- Täytä pesurumpu ilmavasti. - Annostele pesuaine pesuainepakkauksen ohjeen mukaan. - Laita pistotulppa pistorasiaan ja avaa koneen vesihana. - Valitse pesulämpötila ja -ohjelma sekä muut mahdolliset erityistoiminnot pyykin ja koneen mukaan. Käynnistä kone. - Pesun päätyttyä sammuta virta, sulje vesihana ja irrota pistotulppa.

Ekovinkki Pyri pesemään täysiä koneellisia, säästät vettä ja energiaa. Esipesu on tarpeen vain hyvin likaiselle pyykille.

Käsinpesu

- Käsinpesua vaativat ainoastaan arat materiaalit, esimerkiksi villa tai silkki. - Valitse nestemäinen pesuaine, koska se liukenee nopeasti veteen. - Pesulämpötilaksi sopii 40 astetta eli hieman kädenlämpöistä lämpimämpi. - Vältä voimakasta hankausta tai vääntämistä, arat materiaalit pestään kevyesti puserrellen. - Huuhtele kunnes huuhteluvesi on kirkasta. Viimeiseen huuhteluveteen voit halutessasi laittaa huuhteluainetta.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme