Mainos
Mainos

Koti suoraan kaupan ja koulun vierestä? Onnistuu!

Haluatko tarkistaa onko himoitsemassasi talossa vapaita asuntoja, etsitkö vain rantakohteita, ovatko palveluiden läheisyys tärkein asia kun mietit muuttoa? Näissä ja monissa muissa toiveissa sinua auttaa Jokakoti.fin karttapalvelu.

Tutustu Jokakoti.fin kätevään karttapalveluuntäällä.

Valitse kartaksi Satelliitti ja lähde surffaamaan kartalla kätevästi hiiresi avulla. Voit käyttää vasemmalta löytyviä plus-miinus-painikkeita tai vaeltaa kaupunginosasta tai kaupungista toiseen vetämällä karttaa esiin siihen suuntaan kuin haluat mennä. Voit ottaa laajemman näkymän alueesta miinus-painikkeella siirtymien helpottamiseksi.

Jos hyvät ja lähellä olevat palvelut ovat sinulle kaikkein tärkeimpiä valintakriteerejä, voit tehdä haun käyttämällä vain näitä.

Mitä jos lähtisi ihan uuteen kaupunkiin?

Voit katsella kaupunkeja ensin täysin lintuperspektiivistä ja lähteä siitä lähentämään hakuasi asuinalueelle joka kiinnostaa.

Palvelut lähelle!

Kun olet löytänyt kaupunginosan tai muun paikan joka alkaa kiinnostaa, voit tässä vaiheessa, tai jo vaikka aivan haun alussa rajaamalla yläreunan liu’uttimilla oikean hinnan, huonelukumäärän ja neliötoiveesi kohdilleen: palvelu näyttää sinulle vain toiveidesi ulottuvilla olevat vaihtoehdot asunnoista.

Näkymässä voit valita myös palvelun näyttämään sinulle kioskien, koulujen, ostoskeskuksien ja jopa Alkojen sijainnin!

Jos olet tottunut käyttämään perinteistä piirrettyä karttaa, sen käyttö on toki myös mahdollista Peruskartta-painiketta painamalla.

Tutustu Jokakoti.fin kätevään karttapalveluuntäällä.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme