Mainos
Mainos

Koti ullakolla Töölön kattojen yllä

Keskellä kaupunkia, korkealla kattojen yllä on jännittävä rauha kaupungin sykkeessä.

Olohuoneen seinä on käsitelty ruiskutettavalla betonipinnoitteella, joka on tarkoitettu talojen ulkoseiniin. Pinnoitteen läpi näkyy ainoa vanha seinä, joka on jätetty pystyyn, kun tämä ullakkohuoneisto on tehty.

Asukas on keräilijä luonteeltaan ja matkustaa paljon. Hauskoja sisustuksen yksityiskohtia tarttuu mukaan matkoilta. Pitkän tilan toisessa päässä on tehokas viileän vaalea keittiö. Epäsuora valaistus luo elävän seinäpinnan. Pitkällä työtasolla on hyvin tilaa keittiön pienkoneille ja kaapin päällä aarteille, kuten leivänpaahtimille.

Muualla väritys on lämpimämpi ja kauniiden yksityiskohtien sävyttämä. Tämän kodin asukas ei pidä kylmäksi tuntemastaan modernista sisustustyylistä. Sisustusta pitää höystää vanhoilla esineillä ja huumorilla, näin lopputulos on kodikkaampi, mielenkiintoisempi ja haastavampi toteuttaa.

Väriä täytyy myös olla! Ilopillerinä on makuuhuoneen vihreä Unikko, kuin kukkaketo kaupungin sydämessä. Aito kasvi on istutettu vanhaan autokorjaamon peltilavuaariin!

(T.i.l.a. 25.10.2006)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme