Mainos
Mainos

Kotijuustobruschetat

4:lle hengelle

  • 1 pieni patonki
  • 1 pkt perinteistä kotijuustoa
  • 3 tomaattia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • tuoretta basilikaa
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Leikkaa patonki siivuiksi ja laita uunipellille. Hienonna valkosipuli ja kuutioi tomaatit. Suikaloi basilika ja sekoita ainekset keskenään. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Lusikoi seosta leipäpalojen päälle. Leikkaa kotijuustosta siivut leipien päälle.Paista leipiä 200 asteessa noin 7-10 minuuttia kunnes juusto on saanut hieman väriä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme