Mainos
Mainos

Kotitalouksien hälytinjärjestelmien kysyntä kasvussa

Kotitalouksiin ja vapaa-ajan asuntoihin asennettavien hälytinjärjestelmien kysyntä on kasvussa. Tätä nykyä kotitalouksista löytyy noin 30 000 Vakuutusyhtiöiden keskusliiton hyväksymää hälytysjärjestelmää, joista kolmannes on kytketty vartiointiliikkeiden hälytyskeskuksiin.

Tänä vuonna useiden tuhansien kotitalouksien arvioidaan hankkivan vartiointipalveluun kytketyn hälytysjärjestelmän, kun 90-luvun lopulla kasvuvauhti oli tuhatkunta kotitaloutta vuodessa.

Vakuutusyhtiöiden keskusliiton mukaan kysyntää ovat nostaneet turvattomuuden tunteen lisääntyminen, laitteiden laskeneet hinnat sekä langattomien järjestelmien yleistyminen.

Turva-alan yrityksille kotitaloudet eivät vielä ole kaupallisesti järin merkittävä asiakasryhmä, sillä muihin Pohjoismaihin verrattuna suomalaiset panostavat yhä nihkeästi kodin turvatekniikkaan. Alueella nähdään kuitenkin merkittäviä kasvumahdollisuuksia.

(STT)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot